OM BUEN UTVIKLING AS

Vi i BUEN Utvikling jobber bredt i hyttemarkedet. Om du har hyttefelt eller destinasjoner som du ikke finner her så ta kontakt.

Vi er vant med å skaffe kunder den hyttetomten og hytte fra BUEN våre kunder etterspør.

Ønsker du å se oss på Facebook finner du direkte tilgang her på hjemmesiden. Se knappen under kontakt oss nederst på denne siden.

Ønsker du å besøke oss på vårt salgskontor så avtal tid med Bjørn, fordi vi er mye ute hos kunder og leverandører. Vi holder til sentralt i gågata i Lillehammer.

 

Tor Ivar Gullord

Tor-Ivar har ansvaret for å hjelpe kunder med tomter og hyttebygging i Valdres/Gol og omegn. Han har lang fartstid med salg og eiendomsutvikling i regionen. Tor-Ivar har også inngående kjennskap til reguleringsplaner og du kan være trygg på at din hyttedrøm blir virkelighet med han som selger.

Henrik Notevarp

Henrik har ansvaret for å hjelpe kunder med tomter og hyttebygging i Gudbrandsdalen m.m og har lang erfaring med salg av Buen sine hytter i Gudbrandsdalen. Henrik kjenner godt til de mange vinterdestinasjonene i regionen. Med utdannelse fra Datahøgskolen, Markedsføringsskolen og Oslo Tekniske Høgskole, samt lang salgserfaring blir kundeopplevelsen god.

Morten Helland

Morten har ansvaret for salg i Trysil og omegn. Morten har lang erfaring innen eiendomsbransjen som både hytte og hus selger fra noen av de største aktørene i bransjen. Morten kjenner godt til Trysil spesielt og er selv aktivt bruker av destinasjonen året rundt.

Bjørn Raffenberg Skotte

Bjørn er selgerleder alle destinasjoner og har 28 års salg og ledererfaring innen eiendom, bil og nyttekjøretøy, samt bank/finans. Bjørn har i lengre tid jobbet dedikert mot hyttedestinasjoner i hele Sør-Norge. Erfaringer fra dette er at et vellykket hytteprosjekt er god kundeopplevelser, prosjektledelse og gjennomføring. Bjørn har utdanning fra BI Oslo

KONTAKT OSS GJERNE

Tor Ivar Gullord
Salg Valdres
90 86 08 41 tor.ivar.gullord@buenhytter.no
Henrik Notevarp
Salg Gudbrandsdalen
92 40 26 35 henrik.notevarp@buenhytter.no
Morten Helland
Salg Trysil
90 21 59 49 morten.helland@buenhytter.no
Bjørn Raffenberg Skotte
Salgssjef
90 14 15 60 bjorn.skotte@buenhytter.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.