VILLROA

Se mer

Villroa i Flendalen i Trysil er et lite paradis for allsidig friluftsliv, naturopplevelser og rolige feriedager. Milevis med velpreparerte og godt merkede skiløyper i innbydende fjellskogsterreng. Vi tilbyr rundt 1,5 dekar store og lett tilgjengelige tomter med gode utsiktsforhold, ideelt for helårshytte til flere generasjoner. Beliggenhet cirka 850 meter over havet, natur og villmark like utenfor. Alle tomter er tilrettelagt for strøm og vann.

Det er slikt vi drømmer om.

I Villroa får du en idyllisk tomt med gode solforhold og fantastisk utsikt.

Vi tilbyr romslige og lett tilgjengelige hyttetomter for deg som ønsker en helårshytte som flere generasjoner i din familie har glede av.

Med naturen og villmarken like utenfor hyttedøra er Villroa det perfekte utgangspunkt for friluftsliv og aktiviteter hele året.

De rundt 1,5 dekar store hyttetomtene ligger solvendt ca 850 meter over havet.

Alle tomter er tilrettelagt for strøm og vann.

I dette flotte området ligger alt til rette for et godt hytteliv. Milevis med velpreparerte og godt merkede skiløyper i et innbydende fjellskogsterreng lokker om vinteren

Om sommeren og høsten kan du ferdes i den samme fjell pregede naturen som er godt tilrettelagt for sykling og vandring. Det varierte terrenget inviterer også til bærplukking, fisking og jakt.

Å finne stillhet og ro er av stor betydning for friluftsglade,… både mennesker og dyr!

Vi hjelper deg også med byggeprosjektet frem til innflytningsklar hytte fra Buen Gruppen.

Ulike tomtepriser og tomter tilpasset ulike behov.

Ta kontakt

TA GJERNE KONTAKT

Bjørn Raffenberg Skotte
Salgssjef
90 14 15 60 bjorn.skotte@buenhytter.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.