RENÅFJELLET

Se mer

Renåfjellet i Rendalen kommune er en vakker og populær hyttedestinasjon tre timers kjøretur fra Oslo og rundt 70 km nord for Rena. Her er det ledige tomter og prosjekter både i nye felt og eksisterende hyttefelt. Fra hyttedøra har du adgang til jakt, turer, sykling, skiløyper og alpint, i og på området. Nærbutikk i det vesle tettstedet Åkerstrømmen. Vi har åpnet for salg av nye tomter øverst i Renåfjellet på Felt B. Det betyr at du selv påvirker hyttetype og utforming. Felt A har 25 ledige utsiktstomter og i nær fremtid kommer Felt C også for salg.

Renåfjellet tilbyr fantastisk skiforhold i et snøsikkert landskap. Det er en drøm å våkne opp til en tidlig skitur for alle en kald og fin vinterdag. Mulighetene er mange på Renåfjellet.

Fritid er viktig for oss her i Norge. Det er kultur. Det er viktig. Det er stort sett gjennomførbart på de fleste budsjetter og for alle samfunnslag.

Å starte hyttebygging viser seg å være mest lønnsomt ved å tilslutte seg seriøse aktører som kan sitt fag.

Renåfjellet er et snøsikkert område.

Om sommeren gir Renåfjellet hyttebeboere, tur og utflukter et hav av muligheter for et godt friluftsliv.

Renåfjellet er en stor destiansjon, men samtidig delt inn i flere mindre felt som oppleves som trygt og godt. Det er handelssentrum i nærheten og ønsker du en tur i alpinbakken så ligger det på feltet.

TA GJERNE KONTAKT

Bjørn Raffenberg Skotte
Salgssjef
90 14 15 60 bjorn.skotte@buenhytter.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.