ØLSJØLITOPPEN - LENNINGEN

Se mer

Ølsjølitoppen ligger ved Lenningen, på vestsiden av Synnfjellet i Etnedal kommune, cirka 30 minutters kjøring fra Bruflat og om lag 45 minutter fra Dokka eller fra Fagernes. Her har vi flere felt tilgjengelig med hyttetomter for enhver smak. Tomtene ligger i naturskjønne omgivelser på over 1000 meters høyde og byr på flotte opplevelser året rundt. Snøen ligger gjennom hele vinteren, og vernet natur sikrer at du alltid vil beholde den flotte utsikten mot fjellterrenget og Jotunheimen. I øst ligger Spåtind på 1414 meter over havet, og nærmeste nabo er Langsua Nasjonalpark med et rikt naturmangfold.

Det er nå mulighet for å reservere prosjekter gjennom BUEN Utvikling på feltet. Sammen med grunneier har vi nå igangsatt salg av de første nye ledige tomtene med prosjekterte hytter fra BUEN. Bruk kontaktskjema så vil dere høre fra oss snarlig.

Gjennom vår lokale tilstedeværelse på Lenningen & Ølsjølitoppen samarbeider vi tett med grunneiere for salg av ferdige hytter og prosjekterte hytter på feltet.

Buen Partner Lillehammer (Innlandet) har en kundeforpliktelse som handler om at vi skal levere «hyttedrømmen» til alle de som ønsker seg et fristed for seg og sine nærmeste. Vi skal levere høy kvalitet og et håndverk til konkurranse dyktige priser. Kundene skal kjenne oss som en partner som bidrar med et sted de vil trives, og som de er stolte av å vise frem.

God kompetanse, god gjennomføring og riktige produkter skal gi vår kunder varige verdier.

Å spenne på seg skia rett utenfor hyttedøra, eller oppdage nye sykkelstier er alltid gøy. Alle våre herlige årstider gjør at fjellet, og spesielt her på Ølsjølitoppen forsterker alle inntrykk. Å bygge hytte fra Buen Gruppen vil være en investering i langsiktig kvalitet.

Området er høyt beliggende og åpent med fri utsikt mot fjellterrenget. I øst ligger Spåtind med 1414 moh. og i nord-vest ligger Langsua nasjonalpark inn mot Jotunheimen.

Skiløypene fra hytta knytter seg mot et større løypenett som bl.a. går rundt Synnfjell og Jomfruslettfjell

Skiløypene fra hytta knytter seg mot et større løypenett som bl.a. går rundt Synnfjell og Jomfruslettfjell. Et fantastisk området som tilbyr alt av friluftsaktiviteter for en aktiv familie.

Området passer også godt for bare det å nyte stillhet og fritid. Med sin vakre beliggenhet og åpent terreng, har du her utsikt mot fjellterrenget.

Blir du fristet så scroll gjerne nedover for å se utvalg av våre kampanje modeller med utvidet leveranse pakker

Vedr. visning av feltet så ta kontakt med oss.

Fra Sandvika tar det ca 2,45 minutter til feltet.

TA GJERNE KONTAKT

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Tor Ivar Gullord
Salg Valdres
90 86 08 41 tor.ivar.gullord@buenhytter.no
Bjørn Raffenberg Skotte
Salgssjef
90 14 15 60 bjorn.skotte@buenhytter.no