NYSTØLFJELLET

Se mer

Nystølfjellet er et av de nyeste og flotteste hyttefeltene i Golsfjellområdet. Beliggenhet cirka 1000 meter over havet, nær tregrensen. Snaufjellet ligger tett og lett tilgjengelig fra hyttefeltet. Et eldorado for friluftsliv med flotte stier og velpreparerte skiløyper som omgir hele området. Store tomter fra 1,2–2,6 mål.

Nystølfjellet hyttefelt er på 600 dekar og er regulert til landbruksformål med spredt hyttebygging.

Det er planlagt i alt 91 tomter hvor arealplanlegger og landskapsarkitekt har vektlagt god plass og store friområder rundt tomtene. Nystølfjellet tilrettelegger for å ivareta natur og friluftsliv i området ved at hyttenes plassering er tilpasset terrenget.

Nå ferdigstilles 29 tomter i felt 5. Vi samarbeider tett med grunneiere i området. Be om mer informasjon så finner vi akkurat din hytte, tomt og priser.

Nystølfjellet er et storslått fjellområde med Nystølvarden på 1296 moh. som høyeste fjell. Et natureldorado med en nesten uberørt natur. Oppe på fjellplatået på ca. 1200 moh. og fra Nystølvarden som er det høyeste punkt i Gol er det panoramautsikt til Norefjell i sør, Hallingskarvet og Reineskarvet i vest.

Golsfjellet og Skogshorn og Jotunheimen i nord og med Rondane i nord-øst. På klare dager ses Gaustatoppen mot syd syd-vest. Nystølvarden er med i Topp 11 Golsfjellet – toppturer for hele familien.

TA GJERNE KONTAKT

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Tor Ivar Gullord
Salg Valdres
90 86 08 41 tor.ivar.gullord@buenhytter.no
Bjørn Raffenberg Skotte
Salgssjef
90 14 15 60 bjorn.skotte@buenhytter.no