KVITFJELL

Se mer

Kvitfjell Varden har perfekte alpintomter for deg som ønsker å bo tett på bakken. Tomtene befinner seg i området Varden Alpin, i luftig fjellterreng med panoramautsikt mot Kvitfjell Vest, Svinslåa og Segelstadseterkampen. Feltet ligger 780–830 meter over havet i svært snøsikre omgivelser. Kort vei til løypene i Kvitfjell Varden. Her bryner du deg på den olympiske utforløypa eller får dine første skiopplevelser i et av familieområdene. Enkel adkomst til Vestsiden fra E6 og nytt servicebygg med skikafé, skiutleie og sportsbutikk.

Ved inngangen til Peer Gynts rike, nær høyfjellet og inntil alpinbakken, utvikles nye høystandard hyttetomter i Kvitfjell. Et helt unikt område for dem som vil bo på fjellet i naturskjønne, snøsikre, og rolige omgivelser. Her får du Norges flotteste turterreng rett utenfor hyttedøra, sommer som vinter. Løypene som forbinder Kvitfjell med Skeikampen i sør, og Skardbua i vest, ligger et steinkast unna hyttetomtene. Fra det nye toppunktet i alpinbakken tar du deg enkelt tilbake til hytta etter endt dag i bakken.

Nye alpinbakker og heiser ble åpnet juleferien 2017, og området har allerede blitt veldig populært! En ny gondol binder nå anlegget sammen med dagens heiser på Vestsiden i Kvitfjell. Det er bygget ny stolheis med to tilhørende nedfarter i Kvitfjell Varden. Alle nye hyttetomter vil få direkte ski inn – ski ut til alpinbakken.

Det er feltene FB 17 og FB 20 som nå legges ut og presenteres, samt selges fortløpende.

KONTAKT OSS GJERNE

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Bjørn Raffenberg Skotte
Salgssjef
90 14 15 60 bjorn.skotte@buenhytter.no