HØGSVEA / MUSDALSETER HYTTEGREND

Se mer

Musdalsetra/Høgsvea er sentralt plassert midt mellom Hafjell, Kvitfjell og Skeikampen.
Feltet er helt nytt og ligger på toppen av det etablerte hyttefeltet Musdalseter. Hyttene ligger 750–900 meter over havet i skogsterreng med nær tilgang til Gausdal Nordfjell. Feltet har helling mot sørvest og flott utsikt mot Gudbrandsdalen og områdene omkring. Om vinteren går du rett ut i et omfattende løypenett, om sommeren finner du fine turstier og sykkelveier. Kort vei til Lillehammer, alpinanlegg, golfbaner og lekeland.

Musdalsetra – Høgsvea er 50 tomter nå lagt ut for salg. Prisene varierer fra 1.100.000 til 1.900.000 i hovedsak. Estimert byggeklart sommer 2022.

BUEN Utvikling har flere prosjekter under oppføring på feltet som er sluttsolgt rett nedenfor og vi har også ferdig byggede hytter som er oppført opp gjennom de siste årene.

Høgsvea er en fantastisk destinasjon og vi kjenner dette godt. Vi har fast avtaler med graver og grunnarbeider i området som også kjenner området godt.

Byggestart estimeres til 2022 og tiden frem til da kan gjerne starte nå med å prosjektere ditt hytteprosjekt på området.

Se under for forslag til hytter som passer i området.

Alle disse forslagene har vi bygget på Musdalseter, som også vil passe godt på nye Høgsvea.

For å komme til Musdalseter Hyttegrend følger du E6 til Tretten. Tretten ligger ca. 30 km nord for Lillehammer. Fra Tretten følger du riksvei 254 over Lågen mot Gausdal. Etter ca. 6 km tar du til høyre der det er skiltet mot Musdalseter. Etter en snau kilometer ligger Musdalsæterveien på venstre side. Følg denne i ca. 3 km, hold til høyre ved de første sætrene og følg veien fram til Musdalseter Hyttegrend.

Den nye reguleringsplanen er under behandling.

Størrelsen på hyttetomtene varierer fra 1000 m2 til 1800 m2 med en utnyttelsesgrad på 15 % av tomtestørrelse og inntil 180 m2. (fra den gamle reguleringsplanene)

Det kan bygges inntil 3 enheter på hver hyttetomt. De store hyttetomtene gir stor frihet når det gjelder plassering av hytta.

På Musdalsæter er det nå lagt ut et nytt tomtefelt som har fått navnet Høgsvea. Dette ligger øverst på Musdalsæter med en fantastisk utsikt fra de fleste tomtene. Alle tomtene har ulik kvaliteter og særpreg.

Ta kontakt for å få gjennom ditt prosjekt.

KONTAKT OSS GJERNE

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Bjørn Raffenberg Skotte
Salgssjef
90 14 15 60 bjorn.skotte@buenhytter.no