GALDØ FJELLGREND

Se mer

Ved foten av Galdhøpiggen ligger Galdø Fjellgrend på toppen av Bøverdalen. De 31 spektakulære tomtene har store friarealer mellom seg, og frem til tomtegrensene er det lagt vei, vann, avløp og el. Grenda har utsikt over dalen og elven, 20 fjelltopper mer enn 2000 meter over havet og den karakteristiske skavlen på toppen av Glittertind. Det er ikke langt til Raubergstulen, og bare 10–12 minutter med bil til Juvasshytta og Sommerskisenteret.

Beliggenheten må kalles unik med utsikt over dalen og elven, 20 fjelltopper over 2000 meter mot vest og den karakteristiske skavlen på toppen av Glittertind mot syd. Dette er ikke bare terskelen til Jotunheimen – det er Jotunheimen.

Dette er et tomteområde som ligger helt øverst i Bøverdalen, ca 22 km fra Lom. Tomtene ligger på ca 1100 moh, syd-vest vendt i en fjellside ikke langt fra Raubergstulen og det er kun 10-12 minutter med bil til Juvasshytta og Sommerskisenteret

Dette er et eldorado for ulike typer fritidsaktiviteter. Her kan du drive med toppturer og brevandring, sommerski/randonne og frikjøring, langrenn og her ligger Jotunheimen klatrepark, rikt dyreliv, jakt og fiske. Det er et hestesenter her og du kan besøke seterdrift.

Hyttetomtene har unik utsikt over dalen og elven, 20 fjelltopper over 2000 meter mot vest og den karakteristiske skavlen på toppen av Glittertind mot syd. Dette er Jotunheimen.

Dette er hyttetomter som ligger helt øverst i Bøverdalen, ca 22 km fra Lom. Tomtene ligger på ca 1100 moh, syd-vest vendt i en fjellside ikke langt fra Raubergstulen og det er kun 10-12 minutter med bil til Juvasshytta og Sommerskisenteret.

Du bruker ikke mer enn ca 2 timer fra Juvasshytta over breen til du står på toppen av Galdhøpiggen. Isklatring, bregåing og toppturer for eksempel til Galdhø (2223 meter) er aktiviteter som ligger utenfor hyttedøren.

KONTAKT OSS GJERNE

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Bjørn Raffenberg Skotte
Salgssjef
90 14 15 60 bjorn.skotte@buenhytter.no