BJØNNBEKKMORA

Se mer

Hyttefeltet Bjønnbekkmora ligger fredelig til i Østre Trysil, midt mellom to av Nordens største alpinområder på henholdsvis norsk og svensk side. Utfartsområder og alpinbakkene er tilgjengelig på begge sider av grensen innen 10–30 minutter i bil. Fra Bjønnbekkmora har du tilgang til over 100 km preparerte skiløyper gjennom deler av nasjonalpark og over fjell med fantastisk utsikt. Sommerstid kan du sykle mange mil på merkede veier og stier i naturskjønne omgivelser. Kort vei til stisykkelnettverket i Trysil og Biking Dalarna.

Fra Bjønnbekkmora hytteområde kan man benytte seg av over 100 km preparerte skiløyper. Løypene går gjennom deler av nasjonalpark og over fjell med fantastisk utsikt.

Fra hyttefeltet kan du sykle mange mil på oppmerkede veier/stier. Her kan hele familien dra på sykkeltur i naturskjønne omgivelser. Det er kort vei til det kjente stisykkelnettverket både i Trysil og Biking Dalarna.

Ulike prisnivåer og flere mulihgeter

Vi hjelper til

Hyttefeltet er i Østre Trysil ved rv. 25, midt mellom to av Nordens største alpinområder på henholdsvis norsk og svensk side.

Selv om hyttefeltet ligger for seg selv, sørger riksveier av høy standard for at destinasjonene og alpinbakkene på begge sider av riksgrensen kan nåes innenfor 10 – 30 minutter i bil.

TA GJERNE KONTAKT

Bjørn Raffenberg Skotte
Salgssjef
90 14 15 60 bjorn.skotte@buenhytter.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Våre foreslåtte modeller på området